Omgeving

De directe omgeving

Onze scouting groep is gelegen in een park aan de rand van de stad Spijkenisse. Met alleen de koeien in het park als onze buren, is dit een perfecte locatie om met je groep een kamp door te brengen. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de omgeving, i.v.m. eventuele geluidsoverlast o.i.d.

In het park bevinden zich verschillende speelvelden, waarbij het spelen van een groot (avond) spel absoluut de moeite waard is. Er is een kleine parkeerplaats bij het terrein zelf. En een grote parkeerplaats op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Wat is er te doen in de buurt

In de buurt is er van alles te doen:

We liggen op ongeveer 10 minuten lopen van het kanaal, waar je een vlot kan maken om vervolgens mee naar de overkant te varen.

Op ongeveer een half uur fietsen afstand is de recreatieplas "de Bernisse" te bereiken, daar zijn kleine strandjes waar gezwommen kan worden.

Op ongeveer 10 minuten fietsafstand is het subtropisch zwembad "het Rivièrabad" te bereiken, voorzien van een glijbaan en klein buitenbad, een goede gelegenheid om lekker bij te komen.

Op ongeveer 10 minuten fietsafstand vind u ook nog een Bowling en nu nieuw in Spijkenisse een indoor minigolf.

Met de Metro bent u binnen 50 minuten in Rotterdam, waarbij u met de wat oudere kinderen de stad kan verkennen. Tevens vind u hier ook de diergaarde Blijdorp, leuk voor iedereen. Bent u op zoek naar iets ontdekkends, ga dan naar de ontdekhoek, speciaal voor de welpen leeftijd.

Meer tips in Rotterdam, kijk op 010.pagina.nl.

Mocht u het huren is er een map beschikbaar met leuke uitjes in de buurt.

Boodschappen

Op ongeveer 10 minuten afstand met de auto, is het winkelcentrum "het Plateau" te vinden. Hier vind u de AH, de Lidl en een Aldi voor de rest zit er ook nog een vers vlees slager, een warme bakker, een Marskramer, en nog een aantal winkels. Hier kunt u in principe alle boodschappen vinden die u tijdens uw kamp nodig heeft.